Äntligen sig själv igen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Äntligen sig själv igen

Det har varit mycket fokus på Elsbritt och hennes sjukdom här i bloggen nu men det blir ju lätt så när det tar upp stor del av min tid. Idag vaknade hon feberfri IGEN och nu känner jag äntligen igen henne. Vi har haft världens mysigaste morgon med dans och lek. Hon hjälpte dessutom till att packa upp allt ur goodiebagen från Tvillingpodden 100-eventet. Hur gulligt, haha? Hon låg och skrattade inne i påsen sen tittade hon ut.
goodiebag_assistentDet kommer komma upp bilder från eventet imorgon eller på måndag. Vi väntar fortfarande på lite bilder från en av fotograferna. Det ska bli så kul att se hur bilderna blev! När jag tänker på livepodden blir jag helt lycklig och vill göra om det igen och igen och igen. Tänk vilken jäkla egoboost! 100 personer på plats för min och Angelicas skull. Jag börjar grina bara jag tänker på det. Nu ska lill-tjompen vila lunchvila sen ska vi bege oss till min mamma för lite utelek. Det är ju heeelt fantastiskt väder här idag. En perfekt höstdag för utelek helt klart! Hoppas att ni får en fin lördag och ta hand om era närmsta.
signe_elsa_1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Såå söt! Härligt att hon är frisk. Min lille (som bara är ett par veckor äldre än Elsa) är febrig idag… Han har också varit konstant förkyld sen han började på förskolan, men det är nog ganska vanligt. Ha en fortsatt fin helg!

Annons