Äntligen fräsch och fin i håret – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Äntligen fräsch och fin i håret

Jag kommer knappt ihåg när jag var hos frisören senast. Jag hade en otroligt lång utväxt, något jag ändå fick mycket komplimanger för det senaste. Inte det faktum att jag hade en utväxt, utan att det såg ut som en snygg hombre. Hur som helst var det verkligen på tiden för mig att fräscha upp håret från topp till tå. Jag gick till en frisör som heter Karin Saleh. Hon jobbar med Olaplex som är en grym produkt för håret.
foreefterHär är före och efter. Utväxten är nästan helt borta, men vi behöll en del mörkt i botten för att det inte ska bli så stor kontrast när håret växer ut. Vi tog inte av så mycket på längderna, vilket var alldeles lagom för mig. Det värsta jag vet är att gå från frisören och känna att håret blev för kort. Jag är så nöjd! Det känns som att jag har mer hår nu fast jag har mindre.
olaplex_Karin in action när hon utför magi!
olaplex_7Karin jobbar med produkter från O&M som är ett märke från Australien. Det är produkter som är utan skadliga kemikalier som sulfatet och parabener. En av mina favoriter i den här serien är balsamsprayen som heter Know knott, den doftar päron. En annan härlig produkt är Style guru som är en styling cream som ger håret mer struktur. Den doftar kokos, mums!
olaplex_2Det är inte första gången jag testar Olaplex. Jag har fått Olaplexbehandlingar hos frisören förut och använder det även hemma sen innan lite då och då som inpackning. Olaplex gör håret starkare och friskare. Jag rekommenderar verkligen er att testa det! Olaplex är en molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Lite som spindelnät som håller ihop alla trådar.
olaplex_5Inredningen var så fin på salongen där vi var.
olaplex_3Fräschare, lenare och med en ny blond nyans. Jag älskar det! Nu ska jag inte låta det gå så lång tid innan nästa frisörbesök. Efter helgens halloweenfest har mitt hår antagit en grönaktig ton av all den svarta hårsprayen. Jag är förvånad över hur pass bra den ändå släppte. Jag fick varningsmeddelande från en kompis som skrev att det svarta aldrig kommer gå ur. Jag hoppas och tror att jag återfår min normala fina hårfärg om bara några tvättar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.