Älskar den här känslan! – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Älskar den här känslan!

Lillasyster gör sig påmind hela tiden genom att sparka. Hon ligger väldigt högt upp, iallafall med fötterna. Hon sparkar på nästan samma ställe hela tiden och från och med i helgen har jag känt henne röra sig flera gånger om dagen. Innan har det mest varit att jag känt när jag legat still i sängen på kvällen. Nu är det full aktivitet flera gånger om dagen vilket är helt fantastiskt! Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne. Tänk att Olle var en liten tjej och att Elsa ska få en lillasyster.

Elsa pratar mycket med och om sin lillasyster. Hon har också berättat att hon själv gärna vill ha tre barn när hon blir stor. Det har varit mycket fokus på hur lillasyster ska komma ut och jag har sagt att hon antingen kommer ut genom min snippa eller genom en operation och att en doktor skär i magen och att vi inte vet än hur det blir. “Tjoff så kommer hon ut ur snippan mamma”. Ja, vi hoppas på ett litet tjoff och inte 24 timmars värkar som sist, haha. Jag är beredd på vad som helst den här gången.

Världens bästa lillasyster! Redan så älskad!

Ikväll ska jag på event och sen bo på hotel Kung Carl inatt. Det ska bli SÅ mysigt! Imorgon bitti har jag ett frukostevent i stan så passar på att ta en hotellnatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Haha apropå tjoff..

  Lillasyster här föddes på mindre än en timme. Tur vi bor granne med förlossningen – hann vara där två minuter innan hon kom ut.. hann till en sal, men intr en förlossningssal.

  En kompis sa att hon var rädd att hennes skulle gå så fort som min.. Well, hon kände lite mensvärk och efter en stund satte hon sig ner med sin ettåring på golvet och krystade ut syskonet.

  Med det sagt ville jag inte skrämma – vi har båda upplevelserna av fantastiska förlossningar med oss. Lycka till’

 2. F

  så mysigt! vore kul med gravidinspo och klädinlägg om vilka kläder du bär nu. är bara några veckor efter dig och tycker det är svårt!

 3. C

  Vår 4 åring funderade en kväll hur lillebror kom ut ur magen och då jag sade att han kom ut genom snippan skrattade hon. Så jag frågade hur hon trodde lillebror kommit ut, så svarade hon genom munnen såklart 😆

Annons