Aktion Julklappen – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

Annons

Aktion Julklappen

Det här inlägget är ett samarbete med Läkarmissionen

Jag har precis som Angelica tackat ja till ett samarbete med Läkarmissionen och Aktion Julklappen. Jag och Angelica har tidigare gjort ett samarbete med Läkarmissionen. Ni kan lyssna på avsnitt 77 av Tvillingpodden där Lotta Gray gästar och berättar om sin resa till Kongo.

Nu är det här ett nytt samarbete där jag har valt att skänka tillbaka hela min ersättning för det här inlägget till Läkarmissionen. Aktion Julklappen är en insamling som sedan starten har gett mer än en halv miljon barn i östra Europa en gladare jul. Insamlingen är öppen till och med den 26 november, så passa på nu! Gå in här och läs mer hur du gör iordning en egen julklapp till ett barn. Alla julklappar innehåller samma sak och delas ut på barnhem, sjukhus och skolor. Tillsammans kan vi göra skillnad. Jag hoppas och tror att den här julklappen kommer att glädja ett barn, det gör mig glad.
aktion_julklappen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anne

  Holy Moses.. Hela Dalarna är totalt “bortglömda” Finns inte ett lämningstillfälle någonstans någongång.. Finns det verkligen inga skolor här som engagerar sig??? Blev faktiskt chockad! 🙁

  1. Hanna

   Hej! Vi skulle verkligen vilja ha fler inlämningsställen men det hänger lite på privata initiativ. Vi jobbar på det till nästa år, Jag har fram till ganska nyss bott i Värmland så fattar verkligen.

   Hälsningar Hanna på Läkarmissionen

 2. Josefina

  Bra grej! Ska jag definitivt göra! känns ju fint att kunna hjälpa barn som inte har så mycket med lite julglädje, speciellt bra som lite motvikt till alla julklappar man köper till sina egna barn 😊

Annons