8 härliga inredningstips – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

8 härliga inredningstips

I annonssamarbete med Ellos

Jag är så sugen på att flytta! Min mamma tycker att det är lite märkligt att jag tittar på bostadsannonser och drömmer mig bort till nya hus när jag när som helst ska ha en bebis. Men jag känner bara att det vore härligt att packa ner det man verkligen vill spara, sälja resten och sen börja om på nytt när det kommer till inredning. Jag trivs bra hemma hos oss men längtar efter större – och nära vattnet.

Jag har valt ut 8 favoriter från Ellos heminredning och just nu får du 30% rabatt på dyraste varan med koden 395438. Gäller på ordinarie priser, inklusive externa varumärken och möbler på mode och hem. Koden är giltig t.o.m 30/6. Här hittar du alla mattor, här är alla textilier och här hittar du lampor & belysning. Klicka HÄR för att komma till Ellos.

Ett enkelt sätt att piffa upp heminredningen på är att byta ut kuddfodralen i soffan. Jag älskar kombinationen och rosa och grått. Här hittar du ett kuddfodral i jacquardvävd bomull grå och här är kuddfodralet i rosa. Hur fin är inte den här taklampan med svängbara armar? Här hittar du den!

Duk i färg! Något som verkligen piggar upp och känns så somrigt. Du hittar duken som är i linnekvalitet här. Den lilla ljusslingan är på rea just nu och kostar nästan ingenting. Om det är något jag verkligen älskar att piffa upp både inredning och rum med så är det ljusslingor. Jag tröttnar aldrig! Du hittar ljusslingan här. Takspoten hittar du här!

Bordslampor är något jag skulle vilja satsa på hemma hos oss. Vi har mest belysning från taket och just borslampor ger så himla mysigt intryck. Den här fina bordslampan i borstad mässingsfinish hittar du här. En annan sak som är härlig är textilier utomhus. jag skulle vilja ha en snygg utomhusmatta vid vårt matbord. Här hittar du mattan med palmer. Det är något med mig och rosa just nu. Hur härligt vore det inte att krypa ner i den här sängen? Påslakansetet hittar du här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej Jessica! Jag älskar din så ärliga blogg. I din blogg läser man inte bara och livet på en rosenbädd och du är ärlig. Du väntar ju eet andra barn och jag och min sambos gifte oss nu i maj och planerar att börja försöka bli gravid till hösten/vintern. Vad behöver man egentligen till sitt första barn och till sig själv? Hur mycket pengar behöver man spara sedan innan? 😍