8 fördelar att resa med barn – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

8 fördelar att resa med barn

Att resa med barn kan skapa en del svettiga tillfällen, inte minst ombord på planet där barn sällan vill sitta helt still. Men det finns en hel del fördelar att resa tillsammans med barn. Här är 8 av dem.1. Du får längta

Barn längtar efter saker på ett väldigt speciellt sätt. Gör en kalender där ni kryssar dag för dag fram till er efterlängtade resa och räkna hur många dagar det är kvar.2. Du får äta mer

Barn äter sällan upp all sin mat. Perfekt för dig som hungrig vuxen! När du ska ut och resa finns det massor av ställen att välja mellan på flygplatsen när det är dags att äta. På Arlanda finns bland annat Taco Bar och Max.

3. Egen väg i säkerhetskontrollen

Visste du att barnfamiljer har egen ingång till säkerhetskontrollen i Terminal 5 på Arlanda? Den ligger mot gaterna F26-F69. Smidigt och gör så att ni snabbare kommer igenom säkerhetskontrollen och ta del av allt roligt som finns innanför.


4. Du upplever allt till max

Passa på att se resan genom ditt barns ögon. Mycket av det vi som vuxna ser och upplever är första gången för våra barn. Passa på att njuta och upplev tillsammans med ditt barn.

5. Du får lära känna nya människor

Ett barn är ofta nyfiket och hälsar mer än gärna på andra. Ta tillfället i akt och lär känna dina medpassagerare, suckarna från andra kommer bli betydligt färre när ni har bekantat er med varandra.
6. Du har aldrig tråkigt

Kön till incheckningen blir en labyrint och att gå på toaletten blir ett äventyr. Med barn blir det sällan tråkigt. Njut av det och försök att slappna av istället för att stressa.

7. Du får låna vagn
Arlanda kan du som reser med barn låna en sulky. Perfekt när springet i benen tar slut och ditt barn behöver vila.
8. Du ser väntan som något kul

En rolig nyhet på Arlanda är maskoten Flajts lekplats i Terminal 5. Här finns massor av skoj att göra medan ni väntar på ert flyg. Det kan vara skönt att låta ditt barn leka av sig innan ni ska gå ombord på planet.
Här kan du se när jag och Angelica var på Arlanda och utforskade vad det finns för roligt att göra på flygplatsen medan ni väntar på att flyget ska gå. Och här hittar du en intervju med mig och Angelica med våra bästa tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.