7 plagg för en kurvig kropp – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

7 plagg för en kurvig kropp

I annonssamarbete med Ellos

Gravid eller inte, jag har alltid haft en kurvig kropp och det är inte alltid helt lätt att hitta kläder som jag trivs i till 100%. Med tiden har jag dels lärt mig att acceptera hur jag ser ut men också att framhäva istället för att dölja. Jag är ingen byxperson utan älskar klänningar och gärna klänningar som markerar midjan på ett fint sätt. Jag trivs bäst i svart men får alltid komplimanger när jag bär ljusa kläder eller färgstarka plagg.

Nu har jag valt ut 7 favoriter från Ellos och just nu får du 40% rabatt på dyraste varan, gäller på ordinarie priser, inklusive externa varumärken (gäller ej möbler eller redan nedsatta varor). Koden är giltig t.o.m 31/5. Klicka här för att komma till alla klänningar och klicka här för att komma till alla badkläder. Koden är 460008.

Hur snygg är inte Angelica i leobaddräkten? Du hittar den här och det är från Valeries kollektion. Likaså den gula strandkjolen/sarongen. Hur fin bikiniöverdel? Finns i leo, svart eller blommigt.

Den här prickiga klänningen är helt ny och en favorit i min garderob. Det är en omlottklänning som passar lika bra på en gravid kropp som en icke gravid kropp. Jag har inte köpt ett enda gravidplagg den här graviditeten utan försöker hitta plagg som kommer sitta lika bra efter lillasyster är här. Klicka här för att komma till klänningen som just nu är på rea och har ett pangpris!

 

Den perfekta klänningen till midsommar! Jag älskar den! Du hittar den här. Här är samma favorit som ovan fast i leoprint. Jag kan tycka att det är väldigt snyggt att bryta av med svarta boots till en volangklänning. Du hittar bootsen här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.