12 bilder från 2018 – Jessica Lagergrens

Jessica Lagergrens

12 bilder från 2018

Det har blivit dags att sammanfatta året som gått. Det har känts som ett långt och händelserikt år tycker jag. Vi öppnade vår bebisfabrik i somras och i oktober blev jag äntligen gravid på försök nummer 4 som egentligen inte alls var ett försök. Men gravid är jag och ägglossning hade jag även om grynekologen sa något annat. Här kommer 12 bilder från mitt 2018 i ordning.

Jag och Angelica var på konferens och planerade vårt företags 2018. Det blev kanske inte som någon av oss hade tänkt oss, men det blev bra ändå. Jag hoppas och tror att Angelica kommer tillbaka till att jobba med bara mig någon gång i framtiden.

Jag och Angelica var med i en tvillingundersökning som är något utav det värsta jag gjort. Läs mer om den upplevelsen här. Ångesten var total. Jag kom just på att vi skulle få bilder av våra hjärnor. Ska maila om det så an jag visa sen hur min hjärna ser ut.

Jag och Elsa var på utflykt och åkte till Junibacken på sagoyoga. Hon är väldigt rolig att vara på äventyr med.

Jag gjorde mitt livs största fysiska bedrift (förutom förlossningen) och sprang ett halvmaraton. 2,2 mil. Jag sprang hela vägen. Dock slutade det i ambulans. 

Vilken maj vi hade! Elsa fyllde 3 år och det var sommarvärme redan då.

Vi firade midsommar ute i skärgården. Vi får se hur midsommar firas i år. Det känns lite riskfyllt att åka ut med båten i slutet av juni när jag har bf 11 juli, men vi får se.

Vi var ute massor med vår nya båt – som har plats för en båt på båten till Elsa. Som en liten pool på fördäck. Det behövdes den här varma sommaren.

280df2fa 01f1 420d 8384 3e4a5c02e938

Mamma och jag tog in på hotell en fredag till lördag. Vi hade så kul! Hoppas på mer sånt under 2019.

534e21d3 85b0 47f9 800e b7d0530aa31f

Vi hade kompishelg nere i Torekov och passade på att möta upp världens finaste Jenny.

gravtest_lagergren

Verkligen det största och bästa som hände i oktober även om det var en rolig månad överlag. Jag plussade och lilla frö började växa i min mage. Det känns verkligen som nyss, men imorgon går jag in i vecka 13.

Jag fick se Olles hjärta slå efter en lång veckas väntan och oro. Känslan av att se det lilla hjärtat picka är nästan obeskrivlig.

Jag och Elsa var med i tidningen mama.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.