Drömmen (och mardrömmen) blev verklighet – Jesper Rodhborn
jesperrodhborn

Jesper Rodhborn

Drömmen (och mardrömmen) blev verklighet

 

Wow, min dröm att få åka skridskor med min son gick i uppfyllelse häromdagen, så mäktigt! Jag fick dock även erfara att det är lika svårt att lära en nybörjare som det är lätt att bli den föräldern man (jag) inte vill bli. Dvs en som pressar på för mycket och blir irriterad när de ger upp…

Man kan väl utan att överdriva säga att det inte riktigt blev som varken jag eller resten av familjen hade hoppats på, så vi åkte hem lite stukade allihop.

Men som TUR var gjorde vi ett nytt försök idag och när min fru, som är några klasser bättre rent pedagogiskt med nybörjare, höll i taktpinnen inledningsvis och bara fokade på LEK, så blev det en helt annan upplevelse för alla inblandade. Det blev exakt så häftigt som jag hade hoppats – och Elton bad att få träna mer när vi åkte hem, så mission ackomplished.

Sägas bör att jag verkligen inte har några krav på mina barn att de måste gilla det jag gillar, men de får inte förkasta innan de har testat – och eftersom det är en tröskel innan man gillar vissa saker eller sporter så är det ju lätt att man som förälder pushar lite för mycket – men lession learned.

Tack Anna🙏🏽❤️

Även lillebror fick lite iskänning 😍

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jesperrodhborn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.