Jesper Rodhborn – Från en pappas vinkel
jesperrodhborn

Jesper Rodhborn

Annons

Häng med inför och under idrottsgalan 2019

Igår var det återigen dags för Idrottsgalan och jag lyckades för tredje året i rad bärga “+1”-spotten bredvid min fru 😅 Glädje, vinnarskallar, gåshud och en lite stel politiker – ungefär så kan man summera kvällen.

(Foto ovan: Kung Jimmy Wixtröm (ni ska veta att det inte är lätt att ta en bra bild på mig, men Jimmy har nog kommit närmast 😄)

 

Vad stod ut då?

Bordet: Jag hade turen att hamna vid ett 10 poängs-bord med David Fjäll, Daniel Nannskog, Patrick & Hannah Ekwall, Jonas Eriksson, Markus Johannesson, Frida Nordstrand, Elina Lundström och min fru Anna.

Bordsällskapet är ju avgörande på en sån här typ av tillställning och igår var inget undantag, vi spenderade drygt 5h vid bordet. Först förgala – som Karin Frick ledde med bravur – och sedan den tv-sända delen ovanpå det, som Kristin Kaspersen (med hjälp av David Sundin) fullkomligt nailade – hatten av Kristin!

Mest rörande: Pernilla Wibergs mottagande av hederspriset och hennes efterföljande tal. Hon var helt överrumplad och märkbart tagen. Gåshud och tårar när de gick igenom hennes karriär på skärmarna och man såg hur rörd hon var själv.

Sorgligast: När de tog upp alla som gått bort under året, de flesta alldeles för tidigt och det var otroligt svårt att ta sig tillbaka i någon form av gala-mode efter Frank Anderssons inslag… 😪

Mest feltajmat år att lyckas vinna guld: Andre Myhrers OS-guld i en gren som ingen svensk mäktat med att ta guld i på 34 år – ändå gick han hem tomhänt. Ok Duplantis prestation var ju helt sick, så är det ju, men tycker ändå Myhrer var värd ett av de två priserna, årets prestation eller årets manliga idrottare.

Stelast: När Magdalena Andersson inte kunde droppa “guarden” och driva lite med sig själv och den politik-härva som snurrat de senaste 4 månaderna, utan istället staplade några präktiga “säg” från Sossarnas pressavdelning. Typ. 🙄

Viktigast 1: Goodsports erkännande. Wow, vilken grej de gör, så häftigt och viktigt. Nattfotbollen är ju genial!🙌

Viktigast 2, roligast och mest imponerande: Greta Thunberg. Wow (igen), årets understatement att säga att hon har en ljus framtid för sig. Så mycket vett i en så ung person. Hon har även humor tydligen och började talet med; “Kul att vara här med så många likasinnade … som inte heller prioriterar skolan” 😂😂😂

Summa summarum: en riktigt bra gala och jag är tacksam att jag fick vara där och uppleva den på plats.

Förkväll med make up-studio mitt i hemmakaoset och galakvällen i bilder – ja jo, ink. grooming av undertecknad 😅☺️

När Elton tar över spakarna och mamman är försiktigt positiv till att en treåring ska lägga sista touchen på ”make:en” 😂
… men förtroendet ökar med penseldragen 😄

Gala-ready 😍

Dags för mig att ta del av Anns magi. (Min fru föreslog lite försynt att jag kanske skulle passa på att be Ann om lite hjälp. Point taken ☺️)

Ettåringen vill inte vara sämre, så han gjorde en sista handpåläggning inför avfärd

I taxi på väg till Globen
Svårt med höga klackar nedför trapporna – och jag var inte sen på att rycka in som stöd (och be om bildbevis…)

Glatt vid bordet
🥰🥰🥰
The Ekwalls

Väntade med spänning på om Nannskog skulle få en låt dedikerad till sig i år igen 😂
Elina, Frida & Markus
Med Fjäll har man aldrig tråkigt!
Blodmånen hängde kvar en kväll till…
Greta🌟

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons