Sandra Jerndahl

Frostig dörrkrans DIY

Vår frostiga dörrkrans är inspelade från tidningen Hus&hem.

Du behöver: 

Halmkrans

Snittblommor

Grön ståltråd

Sekatör

Hampatråd

 

Jag började med att göra små buketter med tre olika sorters eukalyptus, gjorde dom i ungefär 10 cm långa. Sedan fäste jag  ståltråden i halmkransen och sedan la jag mina små buketter omlott runt hela kransen. Jag virade ungefär 2-3 varm med ståltråden runt varje bukett. Jag avslutade med några buketter med marton.

Frostig dörrkrans Frostig dörrkrans Frostig dörrkrans

Glömde bort att fota under tiden jag gjorde den, men här hänger vår dörrkrans fint på dörren och har blivit så där fint frostig av minusgraderna. Jag hoppas att den håller sig hela december men jag har ingen aning faktiskt hur länge en ”riktig” krans håller sig.

Om ni gillar den här typen av inlägg så tryck gärna på hjärtat här under! Kramis 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.