Sandra Jerndahl

50 nyanser av grått

Hej finisar, nu är vi åter hemma i kylan igen. Det kändes som att kliva in i en värld av 50 nyanser av grått men jag kan inte sticka under stolen med att det var ganska skönt att gosa in sig i vinterjackan imorse när jag gick till bilskolan. Jag vet jag är nog ganska knäpp som känner så!

Vi har haft en fantastisk resa och njutit till fullo av värmen, vita stränder, timmar i havet och livet på båten har varit en sådan upplevelse. Det kommer ett mer specifikt inlägg om våran resa senare och en mängd härliga bilder.

Just nu kämpar vi med att ställa tillbaka vårt dygn, tvättmaskinen går i ett och vi är nog uppe i 5 maskiner nu. Men det är ändå härligt att vara hemma igen men jag ser så fram emot nästa resa vi kan göra, då blir det en vecka med bara sol och bad.

Bahamasfullsizeoutput_65cefullsizeoutput_65a0fullsizeoutput_65a8

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.