Sandra Jerndahl

Så undviker du vinterns alla förkylningar

I annonssammarbete med Philips Air! 

Kylan kryper sig sakta men säkert sig på, kyligare morgnar och nätter. Vi håller oss mera inne och för oss är vinterhalvåret en riktigt härlig och mysig tid på året där vi pysslar mycket, bakar eller hänger i soffan framför en film.

Visste du att under vinterhalvåret blir inomhusluften torrare än vanligt vilket gör att våran hud blir torr och kan besväras av hudsprickor och hudirritation?! Även vårt hår kan påverkas och kännas mer frissigt och hårbotten kan kännas torr och irriterad. Den torra luften påverkar också vårt immunförsvar som gör oss mer mottagliga för bakterier och virus och kan vara en av anledningarna till att man oftast är mer sjuk under den här säsongen.

Vi har i samarbete med Philips Air fått hem en luftfuktare som hjälper oss att få rätt luftfuktighet. Vi har valt att placera den i Ludwig och Charlies sovrum för att det är dom som utsätts för mest bakterier och virus. Ludwig har också sin förkylningsastma som gör att hans andning påverkas vid förkylningar och även vid kyla. Barnen har nu sovit med rätt luftfuktighet i 2 veckor och vi märker en enorm skillnad. Dom båda två sover betydligt bättre, vi vaknar inte av deras hostande och Ludwig behöver sällan sin astmamedicin på natten. Vi har heller inte åkt på en enda förkylning!!

Jag kan av hela mitt hjärta rekommendera den här produkten för dig som lever med astma eller har någon i din närhet som har det extra tufft under vinterhalvåret och även för dig som lider av torr hud och dåligt immunförsvar. Om du är sugen på att testa men inte är säker på om det kommer att hjälpa just dig, så har Philips ett superbra erbjudande där du får pengarna tillbaka upp till 60 dagar om du inte är nöjd med produkten. 

Produkten hittar du HÄR

Luftfuktare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Men wow! Det hade verkligen varit något! Inte för att vi kanske är mer sjuka än andra men hade varit spännande att se om det funkade här med 😊