Sandra Jerndahl

Fredags status

Hej, hoppas ni haft en bra vecka och framför allt en bra fredag!?

Vi har haft en kanon vecka, i torsdags var jag och Charlie ner till Stockholm och gjorde lite ärenden. Ett av dom var att inhandla lite nya kläder till barnen, fann dessa plagg ovan och jag är så nöjd! En tjocktröja till Ludwig och en kjol till mig fick även åka med hem.

Idag har vi haft en riktigt mysig familje dag, vi har rensat och städar på förmiddagen och sedan tog vi med oss barnen och åkte till skidbacken för att promenera en slinga i skogen.

Vi har även handlat fredagsbuketten, vi lagade mat och på kvällen kom min svägerska över och hennes kille. Vi drack lite vin, la pussel och kollade idol! Brukar ni kolla på idol? Vad tyckte ni om kvällens program ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.