Sandra Jerndahl

Hur jag redigerar mina bilder

redigera

Satt och redigera lite bilder igår från skogen, Har tidigare oftast använt mig utav färdiga filter men nu lockas jag mer åt att redigera dom själv, får en annan känsla till bilder och det är så kul. Jag drar mig åt det mer dova tonerna så när jag redigerar mina bilder går jag mot det mörkare håller men försöker också då bort det gula tonerna i bilden så det gå mer åt de ljusa!
Skulle ni vilja ha ett Steg-för-steg inlägg? isåfall likea det här inlägget genom att trycka på hjärtat som finns längst ner i inlägget! 🙂

 

RedigeraRedigera redigeraFått inspiration från andra som gjort liknande bilder på Instagram. Tycker dom är så fina, det ser så ljuvligt ut när dom sover och blommorna som bildar ett litet hjärta! finns ju inget finare en barn som sover!
så blev tvungen att försöka mig på några själv medan Charlie låg och sov och blommorna i vasen höll på att vissna. Trodde aldrig det skulle gå utan att hon vaknade men jag lyckades, väldigt bra om jag ska vara ärlig!! Är väldigt nöjd med korten, kan störa mig lite på nappen bara men det får va!

Nästa ”stora” foto projekt blir att försöka få till en ”smash the cake” fotografering. Frågan är om jag ska försöka mig på det själv eller om jag ska gå till en foto studio!? Fotostudio kommer garanterat leverera bäst foton, men det är också väldigt roligt att dona och fixa fram en bra bild själv 😀

Som ni kanske märkt har det ekat väldigt tomt här inne på sista tiden, den enkla anledning till det är att jag inte haft någon ork eller motivation. Jag har känn mig lite nere och även varit sååå förkyld! ,Men nu känns det som att jag är på banan igen! så nu kör vi! ;D

Kram på er så länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.