Sandra Jerndahl

nekad av körskolan

körkortstillstånd

Idag blev jag nekad av körskolan att köra. Min tur i vanlig ordning med det här körkortet förvånar mig inte. Såklart hade mitt körkortstillstånd gått ut. Men så snällt av körskolan hjälpte dom mig att ansöka om ett nytt och så gjorde vi ett syntest på plats så nu är det bara att vänta in tillståndet.

Som man brukar säga ”tur i oturen”, för min syn är inte dålig men inte jätte bra heller. Något jag faktiskt vetat om och har glasögon för. Jag har ett synfel som gör att jag ser suddigt på högeröga, Det gör att jag inte ser skyltarna i tid och min körning blir inte planerad. Vid en uppkörning hade det kunnat bli en anledning till att jag kuggat. Men nu blir det glasögonen på vid bilkörning och kanske till vardags också.

Jag längtar så sjukt mycket till den dagen jag kan sätta min i bilen och köra iväg SJÄLV. Att kunna känna känslan att jag klara mig på egenhand, kunna storhandla själv, skjutsa, hämta barnen, åka på alla läkarbesök själv etc. kommer bli såååååå skönt! 😀

Nej nu svamlar jag iväg och idol väntar! kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.