Sandra Jerndahl

Våra kvällsrutiner

Vi brukar äta middag runt 17-18 tiden, efter det går en av oss och duschar/badar barnen och den andra tar disken och plockar undan på nedervåningen. Så här års smörjer vi alltid in kroppen efter badet, ibland gör vi det till mysig musik eller ibland till ett avsnitt bolibompa. Det beror på humöret på 3 åringen! 😀

Vid 19-20 Tiden brukar Ludwig lägga sig, vi läser en bok, pratar om dagen och när han känner sig färdig pussas vi godnatt och sedan somnar han av sig själv (han sover i eget rum). Där efter tar en av oss Charlie, Brukar också vara C som tar henne då jag oftast vill sitta med bloggen etc. Charlie nattas med en flaska välling, sedan vill hon oftast somna på en som en liten groda! Det är kvar från när hon var liten, så otroligt mysigt.

När kidsen somnat brukar vi plocka iordning, städa och förbereda för morgon dagen. Jag vill vakna upp till ett snyggt och städat hem, jag vill inte behöva börja dagen med att plocka eller liknande. Då är typ dagen förstörd och jag blir så lättretlig. Så det här funkar bäst för oss. Kan varm rekommendera denna metod, det. ger ett inre lugn haha. ibland är det svårt att finna ork på kvällen men till slut blir det en rutin.

Båda barnen sover skapligt bra, vi är otroligt tacksamma för det. Det som kan hända är att Ludwig kissar i sängen och vi får ställa oss och tvätta men det händer ytterst sällan. Annars brukar Ludwig komma in till oss någon gång under natten. Charlie sover i sin spjälsäng bredvid oss, hon får man stoppa in nappen på ett par gånger och ibland kommer även hon till vår säng. Så mysigt när man vaknar upp med båda kidsen i sängen.

Ser nu hur liten hon var här!! smäller av så söt.

Om intresse finns för vår morgonrutin, klicka isåfall på hjärtat eller lämna en kommentar. Puss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.