Sandra Jerndahl

Mina 5 bästa instagram tips!

Ang instagram så känner jag bara att jag måste ta upp en sak. Jag tycker att det har blivit sån otrolig hets om antalet följare. Det är många som kör använder sig av follow4follow, följetåg etc. Jag förstår att det är svårt att nå ut nu när instagram har ändrat sin algoritm men för mig är instagram en plattform där jag vill inspirera samt bli inspirerad. Jag vill inte att en person följer mig för att få en följare tillbaka utan jag vill att folk ska följa mig för att dom vill och känner att dom inspireras av mitt konto.

Det finns så många andra sätt man kan nå ut på, för självklart vill man nå ut till fler personer om man lägger ner tid och energi på sitt flöde.

Jag listar mina 5 bästa tips!

  • Va 100 % DU! Hitta din grej och kör.
  • Synliggör dig själv på andra konton, kommentera och dela din åsikt med andra.
  • SFS är en perfekt grej för att synas hos andra och du ger dina följare chans att upptäcka nya konton. SFS – shotout for shotout betyder att man delar ett konto emot att personen delar ditt konto. Detta kan göras både i story och i flödet. Det här är en av mina favoriter. Jag har både fått nya följare att skapa bekantskap med och nya konton att inspireras av.
  • Tacka ja till event inbjudningar, där får du chansen att mingla och visa dig själv. skapa nya bekantskaper och kanske får du chans att lära känna personen bakom ditt favorit konto.
  • Använd dig av andra plattformar. Har du lätt för att uttrycka dig i bild och text varför inte skapa en blogg där dina följare kan lära känna dig mer på djupet. Har du lättare för ljud och bild kanske en youtube kanal är något för dig.

Dela gärna med dig om du har några tips, eller tankar kring det här ämnet.

Om du gillar den här typen av inlägg, glöm inte att trycka i hjärtat här nedan så vet jag vilka inlägg jag i fortsättningen ska göra 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.