Sandra Jerndahl

Gårdagens Goodiebag

Gårdagens goddiebag var ONTOP! Här har ni innehållet, så många fina och bra saker. Den kändes genomtänkt och det fanns något för alla.

Mina top 3

Monkid multivitamin – Det är alltså vitaminer för barn, Hur bra som helst! Det är inte alltid lätt att få i ett barn alla vitaminer, mineraler och dylikt. Ludwig fastnade direkt för burken, ville smaka och han ville helst äta hela burken. definitivt något vi kommer fortsätta köpa.

Elodie details napphållare var som gjord för handen i handsken, Vi tappar ständigt bort Charlies nappar! Hur irriterad blir man inte när man inte hittar nappen ?! Nu är det slut på letandet.

Make the make skickade med en av deras puder borstar, Jag hade faktiskt aldrig hört talas om det märket. Jag är inte direkt jätte insatt i smink världen så det är väl därför. Men den kändes otroligt len och skön. Så den är jag otroligt nöjd med.

Om ni vill veta något mer om specifika produkter så lämna en kommentar så svarar jag där och glöm inte att klicka i hjärtat här nedan om du gillade det här inlägget. Puss och hoppas du haft en bra dag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.