Sandra Jerndahl

Inte välkommet nu

Näsan täppt, blåsor i munnen och ont i halsen! Nej nej nej säger jag bara, det är inte läge för en förkylning nu. På söndag är det dags för loppis höst event och jag får inte missa det! Blir vila, te och nässpray fram till söndag. Men det är väl anledningen till min olust på livet, noll energi både idag och igår.

Imorgon kommer barnens morfar hit, det ska bli så mysigt och Ludwig är super taggad.

På fredag kommer min bästavän och barnens gudmor hit! Äntligen som vi saknat henne, men vi lever två olika liv på olika platser så det är svårt att ses ofta. Men nu ska vi tanka bästis tid och gosa massor. Till och med slängt ut C från sängen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.