Sandra Jerndahl

Våran helg

Hej godingar!

Hoppas att ni har haft en bra helg, Vi har haft en fantastisk helg. Full fart men väldigt trevlig, så nu ser jag fram emot en lugnare vecka.

Fredagen fick vi besök som ni vet, Det var Cs kompis från gymnasiet som var här med sin familj. Alltid lika skoj med dom och så mysigt att få spendera tid med deras ur gulliga son :). Vi åt en så god middag, tänkte dela med mig av recept i veckan. Ni bara MÅSTE testa! ;D
Kvällen bestod av ett hav av godsaker, vin, spel och mycket snack! Politik bland annat, jag blir stressad och förvirrad av att prata politik för jag har så delade åsikter och inte en J*VLA aning om vad jag ska rösta på. Denna vecka från bestå av att sätta sig in lite mer i politikens värld så kanske jag får en inblick och gör rätt val den 9 September.

Lördagen börjades med en lång härlig lördags frukost, precis som det ska vara. När våra fantastiska vänner åkt hem tog vi en promenad till affären, parken och för att sen gå hem och göra pannkakor. Middagen var önskad från Ludwig men både jag och C tackar inte nej till pannkakor. Finns de något godare ? :O

 

Söndagen till ära har vi haft C’s morbror och familj över, C’s bror är endast 3 år äldre vilket känns lite märkligt men kul. Otroligt mysig dag har vi haft, ätit lunch, barnen har röjt och vi har snackat bostäder. Får en sådan längtan till Stockholm 🙁 Men vi får se när den flytten bär av, bostadsmarknaden är ju inte den bästa just nu. Men jag är riktigt sugen på att köpa ett renoveringsobjekt och renovera upp, se resultatet och sedan sälja. Kan tänka mig en lägenhet och sedan köpa ett hus och göra samma sak. Hur kul skulle inte de va?! någon av er som gjort något liknande? dela gärna med er i kommentarerna isåfall 🙂

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.