Sandra Jerndahl

Vad händer i höst

Hösten är snart här, vardagen har dragit igång och alla åter går till arbeten, skolor och föräldraledigheter etc. Jag ser fram emot hösten, det är min sista tid som föräldraledig, lite sorgligt men ska också bli skönt att få göra något annat. Dock vet jag än inte vad, men det tar vi i ett annat tillfälle. Jag har många mål med hösten, samt. några roliga äventyr.

Karibien – I oktober åker vi till Karibien, huuur najs? vi är as taggade och det blir även vår första resa tillsammans! Vi åker tillsammans med min sambos familj, Vi är alltså 9 st som åker, Det ska bli så kul men jag är också spänd på hur det kommer att gå att resa med barn för det är som sagt första gången vi reser med dom. Har ni några tips så tar vi tacksamt emot dom 🙂Bildresultat för karibienkryssning

Körkort – Ett måste! Jag har ni övningskört sedan Charlie föddes, jag kör tillsammans med C så jag kör princip över allt dit vi ska. Jag känner mig bekväm med viss typ av körning men jag behöver nog öva lite till. Jag har däremot inte tagit tag i pluggandet vilket jag tänkt göra nu när Ludwig går på förskolan, Jag har ett mål och det är att ha körkortet innan vi reser i Oktober, jag hoppas på att både tid och ekonomi finns för det. För det skulle underlätta min vardag och min trivsel här ute på landet 🙂

plugga/jobb – Jag måste under hösten komma på vad jag vill göra, jag måste antingen söka en utbildning eller söka ett nytt arbete. Men det är svårt när man är kluven, jag har ingen aning om vad jag vill göra. En dröm är absolut att arbeta med sociala medier, Men det kräver också en heldel tid och engagemang. Orkar man det? det är frågan, Om ni har några tips eller idéer så dela gärna med er. Är så nyfiken på vad ni gör.

Det är dom stora händelserna i höst, annars är det små grejer inplanerade. Ska fixa klart barnens rum, gå på event och hänga med min vän som snart börjar jobba igen. Får passa på medan hon också går hemma med en liten skit! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.