Sandra Jerndahl

Välkommen Juni!

Välkommen Juni månad, en fullspäckad månad med födelsedagar, studenter och en början på ett långt sommarlov. Helt sjukt jag fyller faktiskt 25 år!! Det ska bli otroligt mysigt att få dela 9 veckors ledighet med båda mina kiddos. Vi hoppas även juni bjuder på en lika härligt månad som maj har varit. Mycket som hänt även denna månad men nu blickar vi framåt.

En kort summering av maj:

Bästa: Det absolut bästa har varit vädret, vilket fantastiskt väder det har bjudits på. Vi har även fått iordning på våran tomt, den känns nu mysig, rogivande och en plats man kan koppla av på. Vi har också köpt en ny bil som ger oss mer utrymme, med två bilstolar och oftast en vagn blir det lätt trångt! många av er kan säkert relatera. 

Sämsta: Jag har i allmänhet svårt för avsked, men tro det eller ej så var det otroligt jobbigt att säga hej då till våran fina vita bil. Första bilen jag ägt och betalt själv.

Vi firade även 6 månader som två barn föräldrar, det ni det är stort!

Tack för denna månad, nu blickar vi framåt! Vad har ni inbokat i Juni? /s

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.