Sandra Jerndahl

Hur får jag en hortensia att överleva?

Idag har Ludwig varit hemma med mig och Charlie, Vi har varit i parken, käkat glass och hängt på våran baksida.

Kommer mer och mer in i villalivet och att få ha en egen baksida att piffa, där vi underdagen kan leka, plantera och äta för att sedan strosa runt och fixa när barnen gått och lagt sig. Ibland är det viktigt och stanna upp och förstå hur underbart man har det! känner mig rik på lycka!

Idag har vi planterat trädgårdshortensia, har hört att det är väldigt svårskötta blommor. jag har absolut inga gröna fingrar så hur dessa ska överleva är en bra fråga. Sitter du på något mega bra knep, lämna gärna en kommentar så kanske mina blommor får en chans att överleva! <3 

Plantera hortensia plantera hortensia plantera hortensia Hortensia från plantagen

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.