Sandra Jerndahl

11 november 2017

11 November 2017 föddes en liten tjej, våran lilla Charlie. Det är nu 6 månader sedan hon kom och berikade våra liv. Under det här halv året har det hänt så mycket så tiden har bara flyget förbi. Det gäller att stanna upp och reflektera över livet och vad man har. Charlie har från första stund känts så självklar och därför bara hängt med. Ludwig har tagit an rollen som storebror på ett så fint och genuint sätt. Han är bäst på alla sätt och vis med henne, dom leker, han tröstar henne när hon är ledsen och han vill att hon ska vara med på precis allt vi gör. Charlie tackar där emot inte nej till det, hon skrattar glatt när Ludwig ger henne sin uppmärksamhet. Hon känns självsäker och vet vad hon vill, hon säger till när något är fel. Hon hänger med på det mesta och är alltid glad. Våran mini som vi älskar dig och din bror.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.