Sandra Jerndahl

utdragna nattningar

syskonkärlek

Sitter här i soffan och kollar på medans Christoffer skruvar trallet på vårt trädäck, nu är det inte så mycket kvar och sedan kan jag äntligen få inreda. Jag tänker mig en storsoffa, ett stort matbord, växter och mysig lyktor! drömmigt, precis i min smak!

Men om vi återgår till verkligheten så försöker jag ladda upp med energi för kommande nattning, Charlie har redan somnat men nu är det Ludwigs tur. Han är uppe på övertid, men hans nattningar är så utdragna. Vi läser först en bok och sedan ligger vi kvar med honom tills att han somnat, Jag börjar märka att han fokuserar för mycket på att jag är där och kommer därför inte till ro. Det är på tiden att vi vänjer honom vid att somna själv för snart ska vi introducera Charlie att sova i eget rum.
Har ni några tips hur man kan göra? hur nattar ni era barn och vilken ålder är dom?

nattning

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.