Sandra Jerndahl

Snabb presentation om oss

Hej och välkomna till min nya blogg, Jag heter Sandra och är 24, snart 25 år gammal. Jag är tillsammans med min sambo Christoffer sedan 5,5 år tillbaka. Tillsammans bor vi ett hus i Trosa, vi har två barn på 3år och 5 månader. Vårt första tillskott är Ludwig som föddes 15 Mars 2015 och sen kom lillasyster Charlie 11 November 2017.

Det var lite kort om oss, men mer kommer ni få veta för i denna blogg kommer vi dela med oss mycket av vår vardag och vårt liv som småbarnsföräldrar. Jag ser även det här som en plats där jag kan dokumentera mina barns liv och att dom sedan ska kunna blicka tillbaka och läsa om deras uppväxt etc. Jag hoppas att ni kommer vilja vara en del av vår vardag och att vi kan glädjas av varandra!

Vi finns även på Instagram under namnet : Sandrajerndahl 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.