Men fy vad trött jag är hela tiden.
Och yr! Inte så roligt.
Hoppas det blir bättre under veckan så jag har massa energi till flytten.
Brunchen idag var väldigt mysig.
Fina vänner som tyvärr ska flytta umgicks vi med i några timmar.
När vi väl satt oss ner vid bordet på restaurangen & kollade på menyn, så kunde jag inte tänka mig att äta en endaste sak?!
Eller jo.
Bröd.
Så jag beställde in ett fat med rostat, italienskt, lantbröd.
Japp.
Kul tjej.
Sen åt jag lite bröd när jag kom hem.
Och jag skulle väldigt gärna äta mer bröd till middag, men Andrew lagar köttbitar i förhoppning om att jag ändrar mig när maten ligger framför nosen.
Haha.
På tal om våran middag!
Igår drömde jag om svensk bearnaisesås på burk. Och har självklart inte släppt det ur tanken idag.
Jag har varit i 7 (!!) butiker för att försöka hitta såsjäveln, men den finns inte!
Blir tokig.
WHAT TO DO
1st Finely chop the onion. Crush the pepper grains. Add onions, peppercorns, vinegar and tarragon in a saucepan. (It is okay to use both dried and pickled tarragon.) Boil up to a third remains.
2nd Remove the saucepan from the heat. Strain the liquid and let cool.
3rd Add the egg yolks and whisk over a water bath until the sauce becomes creamy. (The sauce must not boil). Remove from heat and whisk the melted butter. Begin by drops. Then increase to a fine mist when the sauce binds.
4th Season with salt, pepper, parsley, finely chopped tarragon and cayenne pepper.
(glömde resten)
1 cup vinegar
0.5 pc onion
10 white peppercorns
1 pinch tarragon
sauce
3 egg yolks
200 grams melted butter
1 tablespoon parsley
1 pinch cayenne pepper
Där har du bea recept ;D
Sarah – Jag är helt kär i det brödet just nu! hahah.
Linda – Åh jag vet att det finns i Sverige, men inte här i USA 🙁 Så ledsen är jag!
Nu vet jag ju inte vad för beasås du letar efter. Men IKEA har ju en egen på burk som ä god.
Åhhh italiensk lantbröd som är såååå jävla gott! :O Jag skulle kunna äta ihjäl mig på det. 😛