Mammaliv i Nashville

Ny header?

Hej vänner!
Hur har er Söndag varit?

Vi hängde vid poolen, åkte på en liten shoppingsväng, åt mexikanskt, drack margaritas & fotade sedan spontant några familjebilder till bloggen som jag tänkte använda till header.
Vad tycker ni?
Skönt med något nytt?

Jag vet att headern nu är lite överexponderad (klockan är snart 6 & solen är GALET stark!) & familjen i bakgrunden är lite suddig, men det var lite så jag tänkte det.
Jag menar.. Im Queen B, hehe.
Närå, men det är ju jag som skriver bloggen liksom.

Tar gärna SNÄLL kritik 😉
Bättre än förra? Try again? Passar bra?
Hit me with your thoughts!

jennybenny blogg nashville LOPPI

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Jag älskar den, keep it! Och ja, kul med lite nytt. Den här headern känns som en otroligt passande för den blogg du ger oss att ta del av. Dessutom så är den så härlig så man bara vill komma över och hänga med er direkt! Flyr lite Sverige-vardagstristess med att läsa din blogg 😉

  2. Martina

    Super fint kort och fattar inte varför det blir lite tjafs om ett glas vin. Vilken morsa behöver inte ett glas vin då och då? Trevlig sommar till er med hälsning från Danmark

  3. Emelie

    Headern passar utmärkt för din blogg! Vinglaset är glimten i ögat! Tack för en rolig, ärlig och ambitiös blogg!

  4. Charlotte

    Jag gillar bilden- tycker dock vinglaset kanske känns lite väl uppenbart jag-vill-provocera-aktigt! Fast ganska kul 😀

    1. jennybenny

      Fast nä det var inte alls för att provocera! Bara en kul grej! Hade planer på att ha yogamattan, starbuckskopp, datorn etc, men det blev superrörigt tyvärr 🙂

  5. Erika

    Super-cool! Jag gillar vin-glaset!! Oj oj det får pretto- mammorna i Sverige att sätta kaffet i halsen … Hi hi!!! Kör på den! <3 kram

  6. Helena

    Jag förstår inte riktigt det där med vinglaset. Jag vet att du varit öppen med det där att det faktiskt är okej att ta ett glas då och då (och det är det)… men varför ha med det i bilden som att det vore något jätteviktigt?

  7. Sandra

    Jag tycker bilden blev bra, jag tycker den speglar bloggen på ett bra sätt. Du är i fokus (du som skriver och det utgår ju liksom från ditt perspektiv) och så fina familjen lite i bakgrunden, dom är ju med i bloggen också men fokus ligger inte på dom.
    Svammel svammel haha!

  8. Maddo -nybliven mamma

    jag gillar den passar bra som header. 🙂
    Skulle tycka den skulle vara liiiite bättre om mally satt på trappan och att de andra i familjen gjorde nåttoch inte kolla in i kamran typ..
    Men den är fin som den är med 🙂

    1. jennybenny

      Jag tänkte rulla ut yoga-mattan, ställa upp dator, mobil, kaffe etc, men det blev så rörigt för det stod ju mitt i gräset. Men det var faktiskt grundtanken! Måste hitta en bra lösning!

  9. Lois

    jag gillar grejen med att du står framför ”innehållet” i din blogg, får vibes av bra tv-serie av denna bild. Tummen upp.

  10. Sara

    Gillar iden med dig i fokus o de övriga lite suddiga. Tror bilden skulle bli bättre om de gjorde ngt, typ lekte i bakgrunden, lite omedvetna om att bilden tas liksom. Sen skulle jag skippa vinglaset tror jag. Bilden du hade när du yogade var bra på så sätt, fokus på dig i förgrunden och de andra i bakgrunden.

  11. Annan

    Älskar! Och skrattade lite åt glaset med vin 😉 Ert hus ser så himla mysigt ut! Och du är galet vacker.

    Skylten vid rabatten, vad står det på den?

      1. Caroline

        Jag tror inte det ar omojligt! Eller en ”Jenny i Nashville” pa TV3. Bilden hade inte haft samma effekt utan vinet. Kram!