Mammaliv i Nashville

Vad ska jag skriva om?

Har lite torka nu igen!
Jag brukar ha massor med idéer om vad jag ska skriva om & jag har ofta en lista i mobilen med frågor från er, men jag måste ha råkat radera den anteckningen, för det finns inte kvar.
Suck!
Har en väldigt klåfingrig, snart 1årig, kaka som älskar att pilla på telefon & dator. Så jag skyller väl på henne. (ehehe)

Så ni kan väl ösa lite tips & funderingar här?
Vad vill ni se? Vad vill ni läsa om? Vad är ni nyfikna på?
jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Madde

    Har börjat läsa din blogg nyligen och är nyfiken på hur du kom till USA. (Du kanske har skrivit det i bloggen tidigare men då har jag missat det).

  2. Erika

    de stora mentalitets skillnaderna i amerikanen generell uppfostran mot ” er” ( svensk/ amer.)
    Vad stör du dej mest på? Flera saker..( kring barn / uppfostr)

    Jo en sak till… Jag älskar USA .. Bygger på hur nice jag kände landet var när jag var där.. Och alla Länder har ju problem men jag gillar det bara kort o gott men ALLTID ALLTID när jag säger det el skriver nåt om det på Fb så får jag pk svar och höra hur allt är SKIT I USA MED RASISM OCH KRIMINALITET OCH 10000kr sjukförsäkringen mm suck!!!! Hur ser Sverige ut då???? Inte bättre här jö!!! Vi har ju också problem i Sverige om än andra … Snälla ge din bild för du vill ju bo där och många svenskar trivs i USA , undrar bara hur många här i Sverige tycker att det är så mkt negativt med USA . Vad har du för svar/ tro kring varför det är så? Kram

    1. jennybenny

      Det finns en youtube video jag gjort som svarar på många av frågorna! 😀 Kika in på jennybenny där! Men kan definitivt skriva mer om ämnet!! Tack för tips! 🙂 Kram!

  3. Linda

    Lite info om, och bilder, från Nashville vore kul.
    Kanske nån sammanfattning om tiden sen du åkte till NY till nu. (Typ resor hem, speciella händelser).
    Många svenskar som flyttat till USA pratar om att dom inte saknar den svenska avundsjukan och vårt icke spontana leverne. Är det sån stor skillnad? Finns det inte lite av alla sorter både här och där? Tack för en bra blogg!! <3

    1. jennybenny

      Den har jag skrivit om förut! 😉 Kika kategorin Nashvill & USA! 🙂 Men Nashville guide måste jag göra!

  4. Sandra

    Ert förhållande! Jag är så nyfiken på hur andra föräldrar klarar av att hålla i gång gnistan under hela den här ruliansen med småbarn.

  5. Anna

    Mer bilder på omgivningen i Nashville!!! Shopping, inredning, hus och byggnader, det som är vardag hos er är jättekul för oss, heja Jenny!!!

  6. Anna

    Skulle du vilja berätta lite om vad du ser för skillnader/likheter på barn som varit hemma länge innan skolstart/förskolestart vs barn som börjat tidigare? Känner du att du ”måste” lära dina barn saker (tex socialt samspel, bokstäver mm mm) för att de är hemma längre?
    Har läst din blogg ett tag, tack för att du delar med dig av ditt liv!

  7. Saga

    August och Astrids språk! Du sa nångång att du skulle försöka få på video när August pratar härligt blandapråk, det skulle va så roligt att få höra! Förstår såklart om ni inte vill lägga upp videon. Men nåt, t.ex helt i vanlig bloggtext mode, skulle ivf va kul 🙂