Mammaliv i Nashville

Första gången hos frisören

Idag var det dags för August att åka till frisören.
Vi har velat jämna ut hans hår samt klippa upp lite där bak, ganska länge nu.
Det har växt ojämnt & trots att det gjorde lite ont i magen över tanken att någon skulle ”klippa fel”, så bokade jag en tid hos Divas and Dudes – En barnsalong utan dess like.
En salong enbart för barn!
Små TV till varje liten frisörstol, massa barnprodukter, lekhörna, en runway där man kan visa upp sin nya frisyr & små pedikyrstolar.
LOVE!
Jag lät väl kanske lite väl barsk när jag förklarade att vi absolut INTE ville klippa av på längden, inte raka någonstans & absolut absolut inte göra någon slaggs pottfrilla, vilket ca ALLA pojkar i salongen hade!?
Frisören lyssnade & såg lite skräckslagen ut, haha.
Men hon klippte väldigt bra & vi är otroligt nöjda med korvens nya frisyr.
Jag fick absolut inte ta kort på honom efter tydligen, så jag kan inte visa.
Får försöka igen i morgon!

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Hihi, jag älskar när Thea går till frisören. De får gärna ta en bra bit, speciellt på luggen så den inte hänger i ögonen. Hon var där för inte länge sen men jag tyckte de tog på tok för lite! Nu hänger luggen där igen, mitt i fejjan, haha! Det växer liksom som ogräs?! Härligt att ni blev nöjda med hans nya friss i alla fall! 🙂 Kram!

  2. Akka-mamma till Gustav

    Ååååh! Hans fina hår! Men skönt när premiärklippningen är över! Vilken fantastisk salong det låter som, barnvänlig här innebär ju på sin höjd att det finns en bil till frisöstol att sitta i. Gs första klippning i augusti var katastrofal (han trodde nog att frisören skulle mörda honom med tanke på de skriken!) hoppas nästa gång går bättre! Ser fram emot bild på nya snygga frisyren!

    1. jennybenny

      Verkligen perfekt salong! Låter inte som ni hade en vidare bra upplevelse alls som ni hade :/
      Hoppas också nästa blir bättre för er!
      August gick det väldigt bra för & det är jag så glad för. Hans lång hår är definitivt KVAR 😉

  3. Sara

    Tänk vad olika man är, älskar en riktigt snygg, kortklippt (absolut inte rakat över hela huvudet) frisyr på killar. 🙂

  4. Victoria B

    Oh my god! Modigt! Jag är så otroligt nojig över klippning av barnen asså. Alice har klippt håret två gånger i sitt liv. Det var när vi va hemma i Sverige och hos en av mina bästa vänner som driver egen salong. Är redan nu nojig över Charlies hår ( han är 8 månader) haha han behöver troligen lite klippas på typ två år till lol
    Men jag är så rädd att en frissa ska klippa helt fel frilla. Såndär jätte kort eller rakad. Aaa hjälp! Får panik bara jag tänker på det! 🙂