Mammaliv i Nashville

Tycker ni dom är lika?

jennybenny

jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. carro

    Jag tycker dem är jättelika och det har jag tyckt ända sedan vi fick se Astrid för första gången på en ul-bild 😀

  2. Mammi

    Nej inte lika, de är syskon och har likheter, ser ju dig o Frida i Astrid o Augusts genomträngande blick har jag sett förut.

  3. Akka-mamma till Gustav

    Oj! Inte här nej 🙂 och jag som tyckt/tycker att de sett så lika ut på många andra bilder 🙂

  4. Alexandra

    De är syskonlika! 🙂 men just på den här bilden var de lite svårt att se likheten då Astrid ler. 😉 ögonen och näsan ser lika ut. Men munnen ser olika ut.

    1. jennybenny

      Jag försökte få till en bild så lik den andra som möjligt med kläder/sittpositioner etc så jag verkligen kunde granska, haha 🙂

  5. Fatima

    Nja…inte jättelika. Men det syns att de är syskon. Lillasyster är lite rundare också va? De där kinderna skulle jag kunna ta ett bett av any day! Det spännande med syskon är att de kan vara mer lika i vissa åldrar. Lika söta hur som helst 🙂

    Mina barn har ju olika hår, hudfärg och olika typ allt. Ser nästan ut som att de har olika pappor. Men jag råkar veta 100% säkert att de delar genuppsättning. Men ibland är de lika. Och vissa säger att Livia är lik mig och Isolde Tommie, andra tycker tvärtom. Intressant! Vad får ni höra? Jag tycker att båda är lika dig, men jag har å andra sidan inte sett Andrew mer än i bloggen.

    1. Tina A

      Fatima, jag tycker man ser likheter från er båda i Isolde och Livia 😉 Men, de blir mer och mer lika varandra! 🙂

    2. jennybenny

      Ja hon är MYCKET rundare 😉 haha. Älskart!

      Ja era är så himla olika tycker jag. Men man kan ändå se att de är syskon på ett underligt vis. Och att ni är föräldrarna. Så häftigt detta!