Mammaliv i Nashville

Tjingtjong

Gissa vad jag pysslar med..?

Jag lagar kina-mat!
Yeppsii.
Fried rice med kyckling & wookade gronsaker.
Herreguuuud vad got det ska blii.
Dock vantar jag pa riset som Andrew just nu koper pa en restaurang.
Jag rakade visst overkoka riset igarkvall & det var som en acklig vattenklump idag.
Och eftersom riset helst ska vara nagon dag eller tva gammalt, ar det ingen ide att kopa nytt.
Utan att koper med fran Thai-restaurangen istallet.
Perfa det.
Undrar vart han tagit vagen bara..
Det var 30 minuter sen jag horde nagot av honom.
Kanske maste dom koka sitt ris ocksa?
Vilket sloseri isafall..
Haha.
Jaja.. Det blir som det blir.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.