Mammaliv i Nashville

Temafödelsedagskalas?

På Onsdag fyller Astrid ETT ÅR.
Jag kan fortfarande inte fatta att det är så himla snart!?

Hennes kalas nästa helg planeras för fullt.
Vi kör på tema som vi alltid gjort. Det är ju så kul!
Efter varje födelsedag svär jag alltid & ba ”ALDRIG igen! Nästa år bjuder vi bara ett par vänner, beställer mat & blåser upp några ballonger”
Men så kryper sig födelsedagen på & jag börjar köpa massa kul tema-prylar, dekorationer, beställer flera tårtor, smash cake, planerar mat & snacks som är fyndig enligt temat osv.
KAN INTE STOPPA MIG SJÄLV.

Tycker ni tema-födelsedagar är kul?

jennybenny

jennybenny

jennybenny

jennybenny

jennybenny
Lite bilder från August kalas när han fyllde 2 år <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. cajsa

    Är inte mkt för kalas sj. Men har en tjej som fyller 4 på onsdag o hon har pratat om detta kalas sen i vintras…. frost – galen som hon är får de nog bli ngt med frost 🙂

  2. Magdalena

    Älskar tema-kalas! 😀 Har ju inga barn men en hel del tema-fester har jag haft. Tex när jag fyllde 30 och alla som kom skulle vara utklädda till en känd person/figur. Det va svinkul! Nästan 50 pers och alla utom två var utklädda. Och de var ursäktade. Längtar lite till den dagen jag får fixa kalas för mina barn. Finns ju sååå mycket fint!

  3. Thes

    Gör samma med mina barn! Många tycker att jag överdriver men gillar det ändå när dom väl kommer. Hehe!

    Jag har redan en idé till april nästa år då den stora fyller 4. Ja om hon har samma hook up som nu vill säga. Kinderägg-tema. Jag ångrade mig i samma sekund jag kom på det men kan ändå inte släppa det riktigt.. Haha.

  4. Anna

    Är inte så förtjust i kalas alls. Så nu när T fyllde ett hade vi knappt något (han förstår ju i te ändå). Men när han blir äldre ska vi såklart ha kalas! Teman verkar kul, men har så dålig fantasi :/