Mammaliv i Nashville

Sjukstuga var det här!

August vaknade mitt i natten i går & bara skrek.
Han har sedan dess klagat på hemsk huvudvärk. Han har feber & vi ger honom febernedsättande. Han dricker MASSOR med vatten, men är så låg så låg.
Stackars korven. Det oroar mig faktiskt, för han har nog aldrig haft huvudvärk förut..
Brukar era små ha det?
Jag har huvudvärk jag med, men vet inte om det beror på samma orsak som August, eller om jag är dödstrött efter den krångliga natten. Jag var väl vaken 80% av den liksom..
Och Astrid är pigg som aldrig förr. Andrew ska givetvis jobba & sedan har han barndomsvänner i stan som han ska hänga med ikväll. SÅKLART, haha. Det slår aldrig fel..

Bestämde mig för att åka till Starbucks & köpa lite frukost för att pigga upp alla, men då var Drive Thrun stängd. August hade inte skor, Astrid hade inte byxor, Mally var i bilen- så det var ju bara att glömma att gå in för att handla.
Så vi åkte till ett annat ställe & där hade dom kö på 30 minuter.
Ingen var vidare nöjd i bilen kan jag säga.
Det var väl lite dumt beslut av mig, men man kan inte alltid vara smart.

Nu ska jag fortsätta rodda här hemma.
Heja heja heja.
jennybenny

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Östlund

    Oj nu blev det tokigt :-/ jag läste lite snabbt och missade en viktig information feber :-/ så du kan radera / strunta i mitt inlägg 🙂 trevlig sommar på dig.
    Mvh Maria

  2. Maria Östlund

    Hejsan svejsan
    Det låter som barn migrän 🙁 min son har haft det sedan han var 4 (det brukar vara då man kan fastställa det) det är jätte jobbigt men vi har köpt en kylpåse, typ en sån man kan ha på idrottskador som Rasmus har på pannan. Migränen kommer ofta om han är spänd eller förväntansfull eller om han har ätit mkt socker eller om han har druckit dåligt. Vi har även försökt låta bli för mkt produkter med röda färgämnen i. Medicin tycker Rasmus att flytande Alvedon funkar bäst (han är 13 år) annars har jag läst att många tycker att ipren eller med med ibuprofen i funkar bäst

  3. Erika

    Åh nej !! Och just när dina föräldrar åkt . Krya på a.<3 Nej mina barn ej haft det , men jag blir alltid orolig av feber .. Har du nåt Bvc ? Kolla med dem o kanske ta ett crp test.? Kanske influensa ? Du är så cool mamma o det där med starbuck var ju en sån dag att allt måste liksom köra i hop sig…, hoppas att barnen kan kika på film o du får dricka en kaffe i ro och mer sömn i natt!! Hade gärna kommit över o avlasta om jag bodde på din gata ! Kram