Mammaliv i Nashville

The ”Man Shower”

Nu har det kommit ett nytt fenomen till USA.
Det är inte längre bara kvinnan/mamman som ska få en baby shower, nu ska papporna få en MAN SHOWER som ska förbereda (??) för pappalivet & fira det faktum att de ska bli förälder.
Hur det firas?
Med en herrans massa alkohol som hinkas ur nappflaskor, med ”kast med bajsblöja” på gatorna, springa runt med barnvagn, ögonen förbundna & ett gosedjur i & stafett med en docka i en babybjörn.
Det funkar nämligen inte att ha en mysig sammankomst utan det är dyngfylla som gäller. Blöjtårtan är en öltårta osv.

Vad tycker ni om detta påhittet?
Skulle ni tycka det var kul om er partner fick en ”man shower”?

beer diaper cake Pinterest
Bild lånad från Pinterest

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. jennybenny

      Eller hur? En tävling dom föreslog är ”hur många nappflaskor med öl kan du tömma på 1 minut” .. Sorgligt.

  1. Hanna

    Det hade väl varit kul för honom och helt ok för mig. Men gud vad deppigt det är att män inte kan umgås på samma sätt som kvinnor (generaliserar grovt här nu), det måste liksom alltid vara en hobby och/eller alkohol inblandat. Tänk om ett gäng killar skulle sitta och prata om föräldraskapet och fira att en av dem ska bli pappa? Äta lite muffins, diskutera bärsele och läskiga förlossningar…

    1. jennybenny

      Men eller hur? Det MÅSTE vara öl med i bilden när killar umgås här. Kaffe går inte! Mycket alkohol är nummer 1. Sedan gärna sport & typ något annat ”grabbigt”. Nashville ligger efter, BIG TIME.

    1. jennybenny

      Andrew var med på mina vi hade för August också! Men då bodde vi i NYC. Nu när vi bor i Nashville var det väldigt viktigt att ha en ”tjej shower” MEN jag tvingade alla att inte köpa rosa, tyll, fluff & göra det hela köns-inriktat. Det var god mat, användbara presenter & ahh.. thats it 🙂