Mammaliv i Nashville

Big Epic Jävla FAIL

Min väl uttänkta topp-klippning av August hår – KATAfuckingSTROF.
Vill nu lägga mig under en sten & typ.. dö.

Adjö.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Akka-mamma till Gustav

    oh no! Stackars mamman! Tror inte Hulken/August bryr sig lika mycket, hans mamma är bäst ju!

  2. Mammi

    Tack för det skrattet gumman! Vi vet(familjen) hur det kan gå när en sax hamnar i dina händer, men det blev inte ”så” hemskt, som sagt det växer ut igen.

  3. Erika

    Klippte bara luggen helt snett och frisören undrade vad vi hade gjort …?!?!! men sen tvinga mannen att vi skulle gå till frisör . Punkt. Vi började första gången ned iPad o lirka med kex mm lite tårar kom men det gick bra .. Men sen gick det bättre varje gång .. Nu efter 7 ggr så funkar det fint med klippning var 4:e mån. Ingen egen klipp här inte det blir inte bra bör jag är i farten ..

  4. Lotten

    Been there, done that… Min vackra fd långhåriga kille fick åka på akut till frisören och kom därifrån med tantfrisyr ;-). Han har blont, väldigt lockigt hår och när det blev kort så blev det ännu lockigare om vi säger så… Sonen var helt förstörd, ömma modern försökte förtvivlat förklara för honom att det växer ur… Jag har aldrig rört hans hår igen efter det!

    1. jennybenny

      Åh näe vad jobbigt! :/ Men ”skönt” att jag inte är ensam om att slänga fram saxen & klanta till det, haha. Oh well. Det växer väl ut!

    1. jennybenny

      Ja alltså det blev så jäkla dåligt så.. GAHHH!! Aja. Det växer väl tillbaka. (obs att om du tyckte det lät löjligt med att reagera så starkt på en ful frisyr så skrev jag med en STOR gnutta överdriv. Dock att det gör ont i magen på mig att jag ”förstörde” hans svall..)