Mammaliv i Nashville

Vi är färdiga!

NU är vi äntligen färdiga med alla julklappar!

Det känns så himla skönt. Nu kan vi bara slappna av ända till jul. Lovely!

Hur ligger ni till med alla julklappsköpen?

DSC_4955Liten, väldigt nyfiken hand på shoppingcentret som ville känna lite på julkulorna i den gigantiska granen 😉 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna m Ludde och magen

    Men åhhh ahhhhh neeeeej! HELT tappat inspiration. Eller, jag är ju klar med Linus och pappa. Bror och hans flickvän borde jag hitta något mer men det får vänta. Men mamma! Har köpt en ganska liten grej och vill hitta något mer men VAD? Värsta paniken. Dessutom brukar jag bli ganska ansvarig för presenterna till Linus familj. Fast jag har ju ett trumfkort i år… Till Ludde köper vi inga presenter. Räcker gott och väl det som han får av släkten. Men jag ska skriva ut lite kort och laminera och sätta magneter på som vi kan ha på kylen sen. Tror jag kommer bli uppskattat! 🙂

    Kram!

    1. jennybenny

      Du har ju tillräckligt att tänka på känner jag 😉 Hoppas de där sista löser sig snabbt & att du hittar inspo!
      Tycker också det är jättebra att ni inte köper till Ludde. De har ju så mycket saker de små! Vi har köpt ett par saker, men resten har vi delat ut till familj osv.
      Han kommer ju drunkna i grejer, lillkillen! haha.
      KRAM

  2. Nina

    Gött att alla klappar är köpta! Här gjorde vi ett race idag och bockade av i princip allt. Jag har en beställning att lägga på nätet kvar som vi bara ska hämta i butik och sen det svåraste av allt… Min kära sambo! Efter många år ihop börjar det bli svårt att komma på roliga & kreativa presenter men jag hoppas jag snart kommer på nåt bra. Stora kramar!

    1. jennybenny

      Härligt att ni också är nästintill färdiga! 🙂 Ja herrn i huset brukar ofta vara svårast, för man vill ju liksom att han ska bli sådär härligt överraskad & glad.. Eller, jag vill det iallafall 😉 Tror jag lyckats i år! Ihhhh! 🙂 KRAM vännen!!

  3. C

    Tyyyyst- vi ska köpa alla julklappar till barnen på tisdag…. Inte köpt en enda och de är 3 stycken…. Blir lätt illamående bara jag tänker på det :-/ Men men, har inte hunnit innan så d får bli så, mannen är iaf ledig ett par timmar så jag får sällskap 🙂

    Btw, jag mailade dig förut 🙂

    Kram!

    1. jennybenny

      hoppas ni hittar allt snabbt & enkelt! <3
      Jag har inte fått något mail än.. hmm.. vilken mail? jennylonnstam gmail.com ? Kram!