Jag har en ny favorit här hemma.
Spagetti Squash.
SÅ GOTT!
Jag älskar älskar stora pastatallrikar med massa god tomat/basilika/vitlöksås & ett kilo parmesan.
Tyvärr är ju inte det det mest hälsosamma man kan stoppa i kroppen, men med detta fuskreceptet som är ungefär 1000 gånger nyttigare så kan jag njuta av min favoritmat mer ofta.
Såhär går det till
Köp Spagetti Squash & dela på mitten
Gräv ur kärnor & allt som är i mitten
Placera upp&ner på en plåt. Ställ i mitten av ugnen på 175 grader & baka i ca 45 minuter
Efter 45 minuter ser det ut såhär. Låt svalna!
Ta sedan en gaffel & skrapa ur ”spagettin”.
Köttet har nämligen blivit trådigt efter att ha bakats så länge i ugnen.
Häll över favorit-pastasåsen & riv massor med parmesan över
ÄT!!
Spagettipumpa.
Jag var tvungen att kolla upp det!
Mums! Men har aldrig sett här hemma…=)
Sån har jag aldrig sett här men det lät väldigt smaskigt 🙂
Oj, har jag aldrig testat, men det ser gott och nyttigt ut!
Har aldrig hört talas om den där frukten/grönsaken??? Jag brukar göra zuccini-pasta däremot – oxå supergott. Tar en zuccini och drar med osthyvel så man får som tagliatelle (stavas?) Koka 1 minut med salt. Färdigt att äta å sååååå gott!
Kram
Det var jag som skrev ovan 🙂
Smart!! Älskar också pasta, mums 🙂