Mammaliv i Nashville

Sådärja

Mally vart godkänd så nu får hela familjen flyga nästa fredag.
Tjoho! 🙂

Sitter här med en äggmacka nu & kollar bio-tider.
Vi ska åka till East Village, äta lunch på favorit kina-haket & se någon film är det tänkt.
Julshoppingen är färdig så vi kan bara slappa denna helgen.
Så skööönt!
Sen vill jag nog ta mig en kik på Sockerbit för något Svenskt gott inför jul.
Även om jag inte tycker om sötsaker just nu, vill jag liksom bara ha det i närheten för att det är från Sverige, haha.

På tal om svenskt! Måste fylla på med vaniljsocker, aromat & bearnaisesås.
Mamma? Pappa?
Någon som känner sig snäll? 🙂
Jag kan skicka tillbaka något amerikanskt som tack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Vaniljsocker går enkelt att göra själv!

    Det enda du behöver är 1 kg strösocker och 2-3 vaniljstänger (skrapa ur vaniljstängerna och släng sedan ner "skalet" också) körs tillsammans i en mixer så att det blir finfördelat. Enda skillnaden är att du ungefär får använda dubbelt så mycket vaniljsocker som du vanligtvis använder. Det är riktigt drygt!