Jennie Nilsen – En till LOPPI.se webbplats

Jennie Nilsen

När allt faller samman

Ja då ska jag berätta, för er som inte vet, hur det ligger till.

Under 6,5 år så har jag jobbat på Elgiganten. Ett jobb som jag trivts otroligt bra med, lärt känna så otroligt många helt underbara människor som jag hoppas få ha kvar i mitt liv i många år till.

Jag började jobba igen efter mammaledigheten med Lykke den 8 april, men i slutet på juni så förändrades livet drastiskt och hela vår värld rasade samman på två sekunder! På ett morgonmöte fick vi veta att varuhuset vi jobbade i skulle slå igen, och vi skulle båda inom en snar framtid stå utan jobb…

Att få den smällen rätt i ansiktet, att huset stänger, vi blir båda utan jobb, vi har två barn, ett hus, en bil på leasing och allt annat som hör livet till. Vad FAN gör man då?! Väldigt mycket som snurrar i huvudet när en sån sak sker 😮

Jag har nu gått hemma sen i augusti, först arbetsbefriad och från 1 november så är jag arbetslös och inskriven på arbetsförmedlingen.. Anders är fortfarande arbetsbefriad, men går hemma han med sen ett par veckor tillbaka. Så nu är det den där jäkla processen att få igång A-kassan också..

Allt detta, alltså ja vad ska man säga, fan vad det tär på en. Att inte veta, den där ovissheten är brutalt hemsk. Att inte veta hur våren kommer att bli, att inte veta vad vi kommer att få in. Jag har en konstant panik inom mig, HELA tiden. Försöker alltid att fokusera på annat, tänka på annat och släppa det, men det går inte. Det bara gnager konstant och det är en hemsk vardag att gå runt i. Jag mår verkligen psykiskt dåligt över det här. Så jag hoppas innerligt att turen snart kan vända sig för någon av oss åtminstone, så att iaf en får nytt jobb och vi kan andas lite grann.

Sista gången jag gick ut genom den dörren!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (2)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Se fler...