Bävar inför morgondagen – jeanettebouvinnygren
jeanettebouvinnygren

jeanettebouvinnygren

Bävar inför morgondagen

I bilen på väg hem från jobbet förut så bara brast det. Jag bröt ihop totalt. Tårarna rullade ner för kinderna samtidigt som tankarna for runt. Tankarna på morgondagen. Imorgon är det alltså ett år sen Frank dog. Mina barns pappa och min exman. 365 dagar sen maskinerna stängdes av och han tog sitt sista andetag. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor. Stundtals känns det som att jag ska sprängas. Ofta har det känts som att jag inte är tillåten att sörja. För att jag hade skilt mig från honom och gått vidare på så sätt. En del har sagt det till mig. Andra har inte vågat säga det rakt till mitt ansikte utan istället tisslat ock tasslat bakom min rygg. Till er vill jag bara säga, fuck you! Jag får sörja. Och jag måste få sörja. För annars kommer jag kvävas. Jag sörjer mina söners far. Jag sörjer en vän. Jag sörjer en människa som under många, många år var min livskamrat. Jag bär inte bara min egen sorg, utan även mina barns. Jag bär med mig vissheten av att mina pojkar är faderslösa. Vissa dagar är tyngre, och idag är en sån dag. Jag känner mig helt under isen om jag ska vara ärlig och jag bävar verkligen för morgondagen. Ett helt år har passerat. Ett år som båda swishat förbi och samtidigt stundtals stått helt still. Jag är rädd för att somna ikväll för jag vågar inte möta morgondagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jeanettebouvinnygren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Fina underbara du klart du ska gå sörja du e så sjukt stark önskar jag hade din styrka iblan . Andra kan tycka vad det vill du har rätt till att känna tycka och göra som du vill . ❤️❤️❤️❤️

 2. Johanna

  Förstår dig, tyckte de va hemskt när det var dags för 1 års dagen för min brors död. På tisdag skulle han ha fyllt 29år och ångesten kryper sig på rejält. Känns riktigt tungt men man tar sig igenom det på något vis❤️

 3. Marie Sköld

  Fina Jeanette.
  Ingen absolut ingen mer än du själv har den sorgen som just du känner. Kram och du är en så aktiv och engagerad mamma till dina barn. Kram på dig.

 4. Nadja

  Hej, men vet du vad, folk har fasiken inget bättre för sig än att snacka jämt! Ush! Såklart man ska få sörja! Men i lilla Sverige är ju de mesta tabu om man inte gör el är som precis alla andra eller lagom/mittimellan. Nä sörj, låt det ta tid, gråt ! Skrik! Prata ! Det blir lättare med tiden men man måste få sörja på sitt sätt , och alla är olika 🙂 Styrkekram!