Jannice

En väldigt fin och rolig helg.

God morgon!
Hoppas ni har haft en bra helg. Min helg har varit superbra! Vi har haft fullt upp och jag har samtidigt hunnit tanka på med energi i solen ♥

Fredag:
Handlade det sista till helgens kalas, fixade tårtorna och röjde lite i lägenheten.

Lördag:
Amanda fyllde 12 år!! ♥♥♥
Freja hade sina premiärmatcher i kvartersen, hon tyckte det var jätteroligt och hon var så glad över att även få göra några mål :)
Amanda hade match.
Kalas.
Det var en intensiv dag och Freja somnade i soffan vid 16, hon var helt slut!
Vi väckte henne när vi skulle äta middag och sedan for vi ut till Smitingen en sväng för att vakna till innan de sista gästerna kom.

Söndag:
Nora var i Ö-vik och spelade match och Amanda var med en kompis.
På förmiddagen satt jag ute på balkongen och läste en tidning som jag fick i morsdagspresent och sedan åkte jag, Mats och Freja till Västanåfallet med Zandra, Daniel och Liam.
Vädret kunde inte ha varit bättre! Hemma i stan tyckte jag att det var lite kalla vindar men chansade ändå och tog på mig shorts.
När vi kom fram så var det supervarmt, alldeles lagomt i min smak :)
Vi fick en skön promenad och samtidigt lite träning när vi gick hela vägen upp och sedan ner igen på en smal och slingrig stig.
Barnen hade jättekul och jag njöt av att höra vattnet och att få andas frisk och härlig luft. Sällskapet var inte så dumt det heller ;)

Vi avslutade kvällen och helgen med se på finalen av Robinson.
Jag hade gärna sökt till höstens inspelning men jag tror inte att jag skulle klara av att vara borta från familjen så länge. Och att inte få äta riktigt. Och att vara under vatten är inte riktigt mig grej ;)
Men fan vilket äventyr det hade varit!!

Nu kör jag igång en ny vecka.. fler laserbehandlingar, mer pusslande i schemat, längre cykling och första styrkeövningen i träningsprogrammet och ett jäkla bra väder hoppas jag! :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.