Jannice

Så jäkla glad.

God morgon!
Idag är jag så himla glad! Solen skiner, det är fredag, Amanda fyller år imorgon, vi har mycket roligt som händer i helgen och jag fick roliga besked hos specialisten igår :)
Jag har fått ett träningsprogram som jag ska köra igång med på måndag, jag får lägga till en övning (och även utöka denna) varje vecka under 6 veckors tid. Förhoppningsvis svarar kroppen bra på det och om den gör det så kommer jag att få ett nytt träningsprogram och så fick jag höra det bästa av allt! Det kan vara så att jag kan börja springa igen om 6 veckor om allt flyter på som det ska.
Den lyckan!! Jag hoppas verkligen att kroppen svarar bra på laserbehandlingen och övningarna jag ska köra igång med!
Sjukgymnasten är ganska övertygad om att jag kommer att bli helt ”frisk”. Återbesöket igår kunde ju inte ha gått så mycket bättre :)

Igår eftermiddag var jag på lite halvrisigt humör och lättirriterad. Jag tror att jag kände mig en aning stressad och att det var därför.
Jag satte mig på cykeln och körde skiten ur benen, var helt slut efteråt men vad himla skönt det kändes. Kände mig genast lite gladare och piggare!

Vi har flyttat in cykeln i vårat sovrum då den inte var så snygg som inredningsdetalj i vardagsrummet och nu stör jag inte tv:n lika mycket. Cykeln har några år på nacken och lever om en hel del ;)
Önskar mig en tystare cykel så att jag även kan cykla på morgonen.
Någon som vill sponsra? ;)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.