Jannice

Jag är stolt över mig själv

Jag är nu inne på min fjärde vecka i min rehabilitering som just nu innebär att cykla. Snart kommer jag att utöka rehabträningen med ett lättare träningsprogram.
Ska bli väldigt intressant att se vad jag får göra för övningar framöver!
Hittills är jag väldigt stolt över mig själv, jag har missat cyklingen 2 dagar då jag ena gången kom hem väldigt sent på kvällen och Mats tyckte det var dumt att störa grannen under då cykeln lever om en del.
Den andra gången var i torsdags då jag hade så jäkla ont i ryggen.
Hade jag tänkt som tidigare så hade jag försökt att kompensera dessa missade dagar genom att cykla den dubbla tiden dagen efter. Men det skulle ju förstöra hela planen så jag accepterade att livet kom emellan helt enkelt och har fortsatt som planerat och överenskommet.

Jag är också inne på min fjärde vecka när det gäller kostförändringen. Det är lite trixigt vissa dagar men jag tänker att alla små förändringar är bra!
Jag har en lång bit kvar innan jag har hittat en bra balans och ett bra tänk men det får ta sin tid.
Jag har inte ätit en enda brödbit, vanliga flingor, bullar, kakor eller annat godis än några bitar mörk choklad under denna tiden.
Det är jag mest stolt över! Jag har luktat på godiset som Mats och barnen har handlat hem men jag har inte ätit några!
Jag har som jag skrivit tidigare inte några förbud mot att äta något utan försöker istället att hitta bättre alternativ för mig och min inre hälsa.

Just idag känner jag mig riktigt stolt över mig själv som har påbörjat denna resa och att jag håller mig till planen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.