Jannice

Ny vecka

Måndag och ny vecka. Tycker att veckorna bara susar förbi, mars och april har bara försvunnit.
När maj kommer så tycker jag att tiden får gå lite långsammare, jag vill ha en lång och härlig vår och sommar!

Den här veckan drar Frejas fotbollsträning igång och hon är så jäkla taggad. Det var det första hon nämnde när hon vaknade imorse ♥
De kommer att börja träna inomhus eftersom att det inte finns några planer som är färdiga än. För henne spelar det ingen roll var hon tränar så länge hon får göra det :)

Den här veckan får jag utöka min cykling till 10 min/dag, Det är så skönt att få upp pulsen lite varje dag och än så länge funkar det jättebra att cykla. Jag har inte fått något bakslag med värken än så länge.
Ska bli spännande att se vad jag får för träningsprogram vid nästa besök hos sjukgymnasten. Då ska jag få börja med lite lättare belastningsövningar :)
Varje morgon när jag går förbi gymmet så längtar jag tillbaka och det är lite det som är min morot nu när jag rehabar. Att få komma tillbaka till gymmet och att kunna springa igen!

Jag gör så gott jag kan med kosten och försöker undvika så mycket socker och gluten som möjligt till att börja med.
Det kommer att ta ett tag att lägga om kosten helt och än så länge har jag inga förbud. Jag tror det bara skulle trigga mig. Jag försöker bara att välja bättre alternativ än mackor, flingor och lösgodis ;)
För att hjälpa bindväven att läka och försöka få min mage i balans så har jag börjat med MSMpulver och mjölksyrabakterier.
Magen har faktiskt varit lite lugnare de senaste 2 veckorna.
I övrigt kan jag inte säga så mycket än då jag fortfarande trappar upp dosen på pulvret men jag hoppas att det ska lugna ner inflammationen jag har i kroppen :)

 

Någon annan som äter MSMpulver och har något att säga om det?

Hoppas ni får en fin vecka ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.