Jannice

Dansade till jobbet

God morgon!
Imorse vaknade jag av mig själv strax innan mitt första alarm skulle ringa, kl 5. Det var väldigt ljust ute och termometern visade några plusgrader, nu är våren här på riktigt och gatorna blir mer och mer grusfria. Klev upp med en härlig känsla i kroppen, idag känner jag mig nästan lite berusad. Så där skönt avslappnad och jag dansade mig mer eller mindre fram till jobbet med Svenska favoriter i lurarna :)
Jag stämplade in första av alla på jobbet strax innan halv 7 och idag väntar en arbetsdag på minst 12 timmar. Jag ska jobba lite övertid idag med. Det är alltid välkommet med några extra kronor inför sommarsemestern!

Igår var jag på ett föräldramöte för oss som har flickor födda -11 som är sugna på att spela fotboll.
Det var många tjejer som var intresserade och det var många föräldrar som kunde tänka sig att ta på sig tränarrollen så det blir ett lag i Frejas årskull i år :)
Som hon har längtat, nya skor och riktiga fotbollsstrumpor har vi redan köpt ♥ Det ska bli jättekul att se henne på planen i sommar!
Från september-mars är vårat schema fullspäckat med innebandy och mellan maj-september är det fotboll som gäller.

Det såg inte ut som att Nora skulle spela någon fotboll i sommar men nu har hon fått möjligheten att fortsätta spela, men i ett annat lag. Hon gjorde första träningen med sitt ”nygamla” lag igår och det hade känts helt okej :)
Vi kommer att fullt upp i sommar men det är bara roligt. Jag älskar att hänga med och titta på när tjejerna spelar och jag hoppas att alla matcher inte kommer att krocka allt för mycket.

Nora är nu lika gammal som jag var då jag bestämde mig för att satsa mer på fotbollen. Jag bytte lag från Söråker till Heffnersklubban där jag inte kände en enda människa. Men jag ville utvecklas och jag ville spela med tjejer som hade samma inställning som jag. Jag ångrade det aldrig en sekund även om det blev längre resor till och från träningar och matcher. Jag hade den roligaste fotbollstiden i mitt liv!

Jag har lite svårt att förstå att Nora faktiskt fyller 15 år i september. Helt galet!
Har redan börjat fundera på vad vi ska köpa till henne i present. Än så länge har hon inte sagt något om vad hon önskar sig mer än en mopedbil.
Minns inte själv vad jag fick när jag fyllde 15.
Vad köper man till någon som fyller 15?
Det är ju ändå en väldigt speciell födelsedag i mina ögon :)

Hoppas ni får en fin dag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.