Jannice

En sån jäkla skön känsla

Att få vakna upp till det här ljuset är magiskt oavsett vad klockan är på morgonen!

Jag har sovit lite halvdåligt inatt men vaknade upp betydligt piggare idag än vad jag gjorde igår. Hade en lugn morgon men hann ändå både att duscha, sminka mig och fixa frukosten till jobbet. Lyssnade på skön musik och blev på väldigt bra humör. Hoppas på att det blir en bra dag :)

Igår jobbade jag övertid och kom hem vid 18.30 så det blev en ganska kort men mysig kväll.
Medan Freja åt kvällsfika så cyklade jag mina dagliga minuter och hade en sånt himla skönt flow. Hade kunnat cykla hur länge som helst kändes det som men jag klev av efter mina 8 minuter. Det ska få ta sin tid att stärka kroppen igen och jag vill inte riskera att få ett bakslag som alla gånger tidigare när jag kört på för hårt.
Den här veckan ska jag cykla 8 minuter varje dag och nästa vecka får jag öka med 2 minuter till.
Har även fått ett okej med att köra enklare stabiliseringsövningar för att stärka inre magmuskulaturen. Jag har faktiskt laddat hem appen MammaMage, även om jag inte är nyförlöst så tänker jag att det är bra att ta allt från grunden :)
Igår kändes det riktigt kul att få upp pulsen lite och jag började att längta tillbaka till gymmet! Den dagen kommer också så småningom men det är ingen stress dit.

Här, bakom soffan, i vardagsrummet sitter jag och trampar varje dag. Även Mats är en flitig användare av cykeln och barnen cyklar ibland de också :)

 

  • Just nu mår jag bra. Har lite mer energi än vanligt.
    Känner mig extremt tacksam ♥
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.