Första semesterdagen! – Jannice

Jannice

Annons

Första semesterdagen!

Igår när jag kom hem efter jobbet så visade jag en lista för Mats som jag skrivit, sommarens projekt.. han frågade när jag hade tänkt att ha semester! ;]

Det är ingen lång lista och jag har redan bockat av två punkter på listan.

Jag och Freja vaknade 8 imorse och sedan dess har jag varit igång. Jag har vikt en massa ren tvätt, tvättat allt som var i och ovanpå tvättkorgen, rensat kylskåpet, rensat byrån i badrummet och rensat pysselskåpet! 

Jag har någon förmåga att alltid vilja rensa inför sommaren. Tror det är för att jag ska kunna slappna av riktigt under min semester och inte behöva störa mig på att det är så stökigt och rörigt överallt. Jag hann inte rensa något innan jag gick hem på semestern i år eftersom att jag har varit sjuk och idag när det är så tråkigt väder så passade det bra att börja. Jag har några skåp och garderober kvar men jag tar lite i taget.

Nu har jag lagt omkull mig i soffan och ska börja läsa en av sommarens böcker! :]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons