Jannice

Visst sa jag sakta men säkert?

Alltså nu börjar jag bli riktigt less på det här. Jag trodde att jag skulle vara återställd idag och kunna gå tillbaka till jobbet.

Vet inte varför men jag hade fått för mig att för de som haft sån här huvudvärk så har den gått över helt från en dag till en annan!?

Så är det inte i mitt fall iallafall..

I lördags tog jag mig vatten över huvudet och följde med och tittade på Noras fotbollsmatch från bilen. Tänkte att jag kunde luta mig bakåt om det blev för jobbigt. Det var en riktigt rolig match att se men jag var helt död resten av dagen. Jag hade ständig pulserande huvudvärk, mådde illa och var alldeles skakis. Fick knappt i mig någon middag :(

Igår var jag uppe några svängar men jag blev helt slut efter bara några minuter och var tvungen att vila. Lyckades efter många om och men att ta mig in i duschen. Det var riktigt skönt att få duscha för första gången på en vecka men det var ett stort projekt!

Så jag är fortfarande sängliggandes den större delen av dygnet. Inte alls kul :(

Försöker att få tag på någon läkare just nu som kan skriva ett nytt sjukintyg.. håller tummarna för att det går att ordna utan att jag behöver åka någonstans!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Vad jobbigt att det inte ull ge sig. Minns att min lillebror var sängliggande rätt länge efteråt, men att de sa att det var ovanligt.. hoppas det ger sig för dig snart